Alle beschikbare Suzuki modellen

Baleno 5-deurs Hatchback

Celerio 5-deurs Hatchback

Ignis 5-deurs Hatchback

Jimny 3-deurs Terreinwagen

SX4 S-Cross 5-deurs Hatchback

Swift 5-deurs Hatchback

Vitara 5-deurs Terreinwagen

Een nieuwe Suzuki online kopen bij Nieuweautokopen.nl

Lang geleden maakte Suzuki naam met compacte, eigenzinnige terreinautootjes. Karretjes die door iedereen Jeep werden genoemd, maar net zo Amerikaans waren als Sushi. Die compacte 4x4’s heeft Suzuki nog steeds, al is het gamma inmiddels wel gegroeid. Leidend zijn nu de kleine stadauto’s als de Alto en de Splash. Daarnaast geniet de hippe Swift behoorlijk wat belangstelling. Hij wordt gezien als de goedkopere en Japanse tegenhanger van de Mini: leuk vormgegeven, goed rijdend en aan de persoonlijke smaak van de koper aan te passen met kleuren, stickers en opties. Wie groter wil, kan ook bij Suzuki terecht.

Het merk heeft de Vitara en de verse Kizashi, een middenklasser die gezien zijn prijs en ondanks zijn kwaliteiten en het gebodene, een weinig geziene gast op het Nederlandse wegennet zal worden. De kleinere modellen tot en met de Swift zijn met hun diepgroene tot lichtgroene milieulabels lief voor het milieu, aangenaam bij het tanken en schappelijk als het om de bijtelling gaat. De grotere modellen hebben labels die vooral anders dan groen van kleur zijn en daarom niet helemaal in trek bij de zakelijke rijder die bijtelt. Aan de andere kant, het kost wellicht ietsje meer, maar dan rijd je wel in een model van een onderscheidend merk. En dat is best wat waard.

De Nederlandse Suzuki-importeur Nimag probeert zijn Alto als eerste en enige model online te verkopen door speciale online-edities aan te bieden, zoals de Alto Online Edition en de Rhino online. Nieuweautokopen.nl kan elk model nieuw en in elke door u gewenste uitvoering leveren. En ook nog eens met een aantrekkelijk prijskaartje.

Ervaringen over het kopen van een nieuwe Suzuki bij Nieuweautokopen.nl