Alle beschikbare Skoda modellen

Citigo 5-deurs Hatchback

Fabia combi 5-deurs Stationwagon

Fabia 5-deurs Hatchback

Karoq 5-deurs Terreinwagen

Kodiaq 5-deurs Terreinwagen

Octavia combi 5-deurs Stationwagon

Octavia combi Scout 5-deurs Stationwagon

Octavia RS combi 5-deurs Stationwagon

Octavia 5-deurs Hatchback

Octavia RS 5-deurs Hatchback

Rapid spaceback 5-deurs Stationwagon

Rapid 5-deurs Hatchback

Superb combi 5-deurs Stationwagon

Superb 5-deurs Hatchback

Yeti 5-deurs Terreinwagen

Een nieuwe Skoda online kopen bij Nieuweautokopen.nl

Als een van de vele merken van de Volkswagengroep, heeft het Tsjechische Skoda een enorme groei doorgemaakt. Na de Skoda Rapid Coupé was er weinig dat de handen op elkaar bracht, qua modellen. Totdat de Octavia en Fabia kwamen, zij waren de eerste succesvolle Skoda’s. Inmiddels doet het merk mee in de hogere verkoopregionen, dankzij onder meer de reusachtige Superb en de Citigo. Aan de basis van al deze modellen staan producten uit het Volkswagen-huis. Dat betekent dat de techniek beproefd en goed is.

Wie de vormgeving ziet, kan ook niet om het merk heen: prima zonder uitbundig te zijn. Skoda’s zijn eigenlijk auto’s voor mensen die op geen enkele wijze willen opvallen. En die behoefte aan ruimte hebben. Dat hebben vrijwel alle Skoda’s namelijk meer te bieden dan de modellen van andere merken in hetzelfde segment. Sportiviteit wordt bediend met de Skoda Octavia RS en de automobilist op zoek naar ruimteauto-achtige eigenschappen kan terecht bij de Roomster en de Yeti.

In de loop van 2013 wordt het gamma uitgebreid met de Rapid. Welk model het ook wordt, Skoda’s zitten stuk voor stuk goed in elkaar, kosten niet de hoofdprijs en zijn voorzien van moderne techniek dankzij moeder VW. Nieuweautokopen.nl vertelt u graag welke uitvoering het meeste waar voor zijn geld biedt en neemt met evenzoveel plezier de energielabels en bijtellingscategorieën met u door.

Ervaringen over het kopen van een nieuwe Skoda bij Nieuweautokopen.nl