Alle beschikbare Porsche modellen

718 Boxster 2-deurs Cabriolet

718 Cayman 2-deurs Coupé

911 (991) targa 2-deurs Coupé

911 (991) turbo cabrio 2-deurs Cabriolet

911 (991) turbo 2-deurs Coupé

911 (991) cabrio 2-deurs Cabriolet

911 (991) 2-deurs Coupé

918 spyder 2-deurs Cabriolet

Cayenne 5-deurs Terreinwagen

Macan 5-deurs Terreinwagen

Panamera Sport Turismo 5-deurs Stationwagon

Panamera 5-deurs Coupé

Een nieuwe Porsche online kopen bij Nieuweautokopen.nl

Porsche maakte ooit furore met de 911, een klassieker die qua naam en vorm al vele decennia meegaat. Na die succesformule probeerde het merk zijn gamma te verbreden met de Porsche 924 en 944 en zelfs de 928 met zijn dikke V8 in de neus. De Porsche-liefhebber liep er niet heel warm voor. De 911 bleef en Porsche zocht naar manieren om zijn basis te verbreden. De Boxster kwam er als open tweezitter bij, later volgde de gesloten versie van dat model, de Cayman. Daarmee was Porsche’s honger naar meer modellen en meer kopers niet gestild en dus kwam de Cayenne, de eerste SUV van het Duitse sportwagenmerk.

De auto deed veel stof opwaaien. Was het wel een echte Porsche, mocht het logo van het merk wel op zo’n terreinwagen? De sceptici zeiden nee, de consument zei volmondig ja. De Cayenne is vanaf de eerste dag een groot succes. Iets dat ook geldt voor de luxueuze Porsche Panamera. Groot, statig en een echte Porsche qua rijbeleving. De consument die op zoek is naar een ‘groene’ Porsche kan eveneens bij het merk terecht. Er zijn zuinige diesels en inmiddels zelfs hybrides.

En in de nabije toekomst komen er nog meer modellen met een alternatieve aandrijflijn. Dat Porsche qua modellenpolitiek de juiste snaar heeft weten te raken, blijkt uit de verkoopresultaten: het Duitse merk heeft in 2012 alle verkooprecords verpulverd. Nieuweautokopen.nl is blij daar een bijdrage aan te kunnen leveren met het online verkopen van elke nieuwe Porsche.

Porsche modellen direct uit voorraad leverbaar