Alle beschikbare Opel modellen

Adam 3-deurs Hatchback

Adam Rocks 3-deurs Hatchback

Ampera-e 5-deurs Hatchback

Astra GTC 3-deurs Hatchback

Astra sports tourer 5-deurs Stationwagon

Astra 5-deurs Hatchback

Cascada 2-deurs Cabriolet

Combo Tour 2-deurs

Corsa 5-deurs Hatchback

Corsa 3-deurs Hatchback

Crossland X 5-deurs Terreinwagen

Grandland X 5-deurs Terreinwagen

Insignia sports tourer 5-deurs Stationwagon

Insignia 5-deurs Hatchback

Insignia country tourer 5-deurs Stationwagon

Insignia Grand Sport 5-deurs Hatchback

Insignia 4-deurs Sedan

Karl Rocks 5-deurs Hatchback

Karl 5-deurs Hatchback

Meriva 5-deurs

Mokka X 5-deurs Terreinwagen

Movano 5-deurs

Vivaro Combi 5-deurs

Zafira tourer 5-deurs

Een nieuwe Opel online kopen bij Nieuweautokopen.nl

Nog nooit heeft Opel in zo’n rap tempo zijn hele gamma op de schop genomen. Saaie modellen verdwenen, nieuwe niches werden aangeboord. Wie zegt dat Opel niet sexy is, heeft al heel lang geen bezoek meer aan de Opel-dealer gebracht. Of op Nieuweautokopen.nl gekeken.

Het merk heeft in elk segment wel een model dat er goed uitziet en qua techniek met de beste mee kan. De Opel Ampera loopt zelfs voor de muziek uit met zijn hybride-aandrijflijn. Hij is met zijn lage bijtelling niet voor niets de droom van iedere zakelijke automobilist. Voor wie niet zakelijk rijdt, de Mokka is een fraaie en compacte SUV, de Adam is een kek karretje dat het gaat opnemen tegen de Fiat 500 en de Mini.

En de Astra en de Insignia hebben meer dan voldoende in huis om zakelijk- en privérijdend Nederland op een probleemloze, betaalbare en verantwoorde manier te bedienen. Al deze modellen laten zien dat Opel zijn vormgeving heeft aangescherpt. Opel heeft ook aandacht besteed aan vernieuwing. Wat te denken van de geïntegreerde fietsdrager op bijvoorbeeld de Meriva, die Opel FlexFix noemt. Het systeem is mooi weggewerkt in de achterbumper en altijd in een handomdraai in te zetten. Da’s slim en handig. Precies zoals je van Opel mag verwachten. Het merk stond immers ook aan de wieg van in de laadvloer geïntegreerde extra stoelen (Zafira) en een in het dak doorlopende voorruit (Astra). Nee, zo’n nieuwe Opel is zo gek nog niet. Zeker niet via Nieuweautokopen.nl.

Ervaringen over het kopen van een nieuwe Opel bij Nieuweautokopen.nl