Alle beschikbare Nissan modellen

370 Z 2-deurs Coupé

370 Z roadster 2-deurs Cabriolet

370 Z Nismo 2-deurs Coupé

GT-R Nismo 2-deurs Coupé

GT-R 2-deurs Coupé

Juke 5-deurs Terreinwagen

Juke Nismo 5-deurs Terreinwagen

Leaf 5-deurs Hatchback

Micra 5-deurs Hatchback

NV200 Evalia 5-deurs

NV300 Combi 4-deurs

NV400 4-deurs

Navara double cab 4-deurs

Note 5-deurs

Pulsar 5-deurs Hatchback

Qashqai 5-deurs Terreinwagen

X-trail 5-deurs Terreinwagen

Een nieuwe Nissan online kopen bij Nieuweautokopen.nl

Het Japanse Nissan heeft een paar jaar gelden zijn koers volledig omgegooid. Leverde het merk in het verleden voornamelijk mainstream auto’s die aardig verkochten maar nooit echt potten konden breken, met de komst van de compacte SUV, de Qashqai, is het merk een andere weg ingeslagen. Kopers die een compacte middenklasser wilden hebben, konden alleen nog maar zo’n hogere Qashqai bemachtigen. Dat heeft duidelijk gewerkt, Nissan verkoopt weer.

Zo is er bijvoorbeeld ook de Nissan Leaf, een van de weinige 100% elektrische auto’s op de markt. Hij wist het tot Auto van het Jaar te schoppen en dat zegt iets over zijn eigenschappen. De GT-R is nog zo’n auto die de tongen los maakt. Prestaties gelijk een Ferrari, ruimte voor een klein gezin en dat alles in een carrosserie die niet meteen een oploop veroorzaakt. Het werkt. Of de Juke gaat werken is nog niet helemaal duidelijk.

Dat komt niet door zijn kwaliteiten of het ontbreken daarvan, maar meer door zijn niet-alledaagse uiterlijk. Je vindt ‘m mooi of je vindt ‘m gruwelijk lelijk. Wat de keuze ook is, weet dat Nieuweautokopen.nl de Juke en zijn familieleden snel en makkelijk kan leveren. Vaak met extra korting bovendien.