Klanten Reviews

Een nieuwe Peugeot 207 voor Kim!

Een leuke, sportieve auto met veel aantrekkelijke gadgets en dito accessoires. Kim vertelt: “Mijn vriend en ik waren al tijden op zoek naar een nieuwe auto en de Peugeot 206 had vanaf het begin onze voorkeur. Vooral de Quicksilver uitvoering kon ons beide bekoren. Bij Nieuweautokopen.nl was de offerte snel gemaakt en na een nachtje geslapen te hebben we de auto digitaal besteld, met één druk op de knop!

We hebben bewust voor Nieuweautokopen.nl gekozen omdat we direct de goede korting kregen zonder daarom te hoeven "zeuren". De autosite is snel, overzichtelijk en alle merken staan bij elkaar zonder dat je daarvoor naar allerlei andere site's en/of autobedrijven moet gaan”. Maar waarom kopen via het internet: "We kopen vaak via internet, zelf bepalen wanneer het schikt, dus waarom de auto ook niet dachten we.

Daarnaast zit er gewoon fabrieksgarantie op alle modellen, dat is dus toch een extra stukje zekerheid". Ook de aflevering verliep naar onze volle tevredenheid. De aflevering vond plaats bij Nieuweautokopen.nl in de vestiging Apeldoorn. Voorzien van een grote strik en een uitgebreide uitleg over de Peugeot heeft Kim haar auto in ontvangst genomen.