Klanten Reviews

Een kwestie van vertrouwen!

Jeroen Dassen uit Geleen is projectingenieur. Een tijd geleden alweer begon hij na te denken over een nieuwe auto. Daarvoor ging hij bij diverse dealers langs. De inruilprijzen die hij daar aangeboden kreeg, deden hem besluiten de zoektocht naar een nieuwe auto te stoppen en zich te richten op een gebruikte. Tot hij op een bepaald moment de zoekterm ‘auto kopen' bij Google intikte:

"Toen kwam Nieuweautokopen.nl letterlijk in beeld.

Ik ging daar op zoek naar mijn favoriete auto - de Peugeot 207 en vroeg een offerte aan. Toen bleek dat ik een goede korting kreeg op de prijs van die auto én dat de inruilprijs voor mijn auto ook perfect was. Toch vond ik het nog wel een beetje spannend. Daarom heb ik eens telefonisch contact opgenomen en de voorwaarden bestudeerd. Wat ik hoorde en zag, gaf me veel vertrouwen en zodoende heb ik de knoop doorgehakt. Toch ontstonden er problemen met mijn auto.

De dealer waar hij afgeleverd zou worden, ging failliet. Ik moet eerlijk zeggen dat Nieuweautokopen.nl er alles aan gedaan heeft om dat tot een goed einde te brengen. Uiteindelijk is dat ook gelukt. Hun service en klantgerichtheid is écht perfect. Zo goed zelfs dat ik mijn vader ook over de streep heb getrokken. Hij was altijd zeer sceptisch ten opzichte van kopen via internet, maar nu hij heeft gezien hoe het ook kan, gaan we binnenkort samen eens kijken naar een nieuwe auto voor mijn moeder. Bij Nieuweautokopen.nl - uiteraard.