Klanten Reviews

Tim Coronel vertelde over deze autosite!

‘Via die autocoureur van TV' kwam de heer Van Zundert uit Breda bij nieuweautokopen.nl terecht. Tim Coronel dus, die de site in een televisieprogramma aanprees. Van Zundert: ‘Hij vertelde dat er veel auto's via internet worden verkocht, toen heb ik via de site een offerte aangevraagd.

Bij het eerste bod kreeg ik al 1000 euro meer dan bij de dealer. Na wat onderhandelen ben ik maar liefst € 2250,-- hoger uitgekomen dan bij de merkgarage. Zelfs de dealer begreep niet hoe dat financieel toch kon. Dat was voor mij doorslaggevend om via Nieuweautokopen.nl een auto te kopen.

Griezelig was het eigenlijk niet, je kunt aan de site zien dat het vertrouwd is en de levering en de betaling gaan toch via de dealer, ze komen de auto keurig thuis afleveren.' Van Zundert is dus te spreken over zijn nieuwe Peugeot 107 en de hele transactie? ‘Heel tevreden, een kennis van me gaat ook een auto kopen en die is ook al op de site aan het kijken. En begin volgend jaar heeft mijn vrouw een nieuwe auto nodig en dan gaan we absoluut weer met Nieuweuautokopen.nl aan de slag. Ik adviseer iedereen eerst een offerte via de site aan te vragen alvorens naar een dealer te gaan.'