Klanten Reviews

Ik had mijn nieuwe auto binnen 1 week!

De heer Lingius kwam Nieuweautokopen.nl ergens op een forum tegen. Waarschijnlijk nog zo'n tevreden koper adviseerde de site. De heer Lingius: 'Ik had mijn eigen auto al laten taxeren door Peugeot en kon eigenlijk niet tot zaken komen. Ben toen op internet gaan kijken, op zoek naar een demo en kwam Nieuweautokopen.nl tegen. De offerte die volgde was een fractie scherper dan die van de dealer.

Maar ik kreeg ook het advies nog een paar dagen geduld te hebben omdat mijn inruilauto even goed bekeken moest worden. Toen dat was gebeurd, bleek ik nog 800 euro extra te krijgen bovenop de eerder genoemde prijs. Ik heb vervolgens alle reserves over boord gezet, mede door het snelle en kundige e-mailcontact. En ik ben niet teleurgesteld in mijn keuze. Ik ben zeer tevreden, die tevredenheid deel ik met Jan en alleman.

Een goede vriend van me heeft inmiddels ook via Nieuweautokopen.nl een nieuwe auto gekocht. Waarom ook niet: het is betrouwbaar, de prijzen zijn gunstiger dan bij de dealer, de service is goed en er wordt snel geleverd. Ik had mijn 3008 binnen een week, een collega die via het traditionele circuit dezelfde auto heeft gekocht, moet vijf maanden wachten. Voor mijn volgende auto klop ik weer bij Nieuweuatokopen.nl aan, de componenten die nodig zijn om tot zaken te komen, kloppen gewoon.'